Fakta
Ejendomstype: Hotel & Restaurant
Landsdel: København By
Areal: 143 m2
Brugerejendom

Sølvgade 86, kld. th. & tv., 1307 København K

Udlejet Butiksejerlejlighed i København K

EJENDOMMEN ER SOLGT To sammenlagte butiksejerlejligheder på ialt 143 m2 til salg

Området

Sølvgade er en central gade i Indre By ved Sortedams Sø, der via Fredensbro forbinder Nørrebro med Indre By. Butiksejerlejlighederne er velbeliggende tæt på Nørrebro, Østerbro og Nørreport og naturskønne oplevelser.

Området er meget populært til privatboliger såvel som erhverv hvilket betyder, at der er en attraktiv demografisk blanding med stærk bonitet i forhold til besøgende i butikslokalerne alle ugens dage fra nærområdet.

Områdets anvendelse er bred så der er mange muligheder hvis man en dag vil videreudvikle lokalerne til anden anvendelse end de nuværende.

Afstanden til offentlig transport er kort og med gode forbindelser videre til hele landet. Derudover er der gode parkeringsforhold i området.

Statens Naturhistoriske museum, Geologisk Museum, Botanisk Have og Statens Museum for Kunst ligger tæt på lokalerne hvilket betyder, at området tilbyder en bred pallette af kulturelle og populære tilbud, der giver mulighed for synergimuligheder til brugerne af lokalerne.

Beliggenhed

Lokalerne er beliggende få minutters gang fra Nørreport station hvorfra der afgår Metro samt centrale toglinjer videre til hele landet. Beliggenheden er derudover tæt på grønne naturskønne tilbud i Østre Anlæg og Kongens Have samt kulturelle oplevelser på f.eks. Statens Museum for Kunst.

Beliggenheden gør, at lokalerne er eftertragtet hos flere typer erhvervsdrivende, da man har gode muligheder for at udnytte områdets forskellige arrangementer igennem året.

Selve hovedejendommen er centralt beliggende på den del af Sølvgade der udmunder ved søerne i København hvilket medfører en del naturlig gående trafik i løbet af ugens dage. Der er ydermere placeret flere parkeringsanlæg tæt på ejendommen, der gør det nemt for kunder og besøgende, at ankomme i bil.

 

Ejendommen

Ejerlejlighedernes  samlede tinglyste areal er på 143 m² beliggende i to høje og lyse kælderlejligheder.

De to ejerlejligheder er to kælderlejligheder på henholdsvis 81 m² og 62 m². der er slået sammen til én, der er udlejet til en indisk restaurant. Der har siden 2002 været udlejet til restaurant og café hvilket betyder, at nærområdet er vant til at der restaurant og café på adressen.

Ejendommen, hvor de to ejerlejligheder er beliggende, er en typisk Københavner ejendom med flot facade og dannebrogsvinduer.

Lokalerne er flot indrettet med god udnyttelse af arealerne. Der er i alt to indgangsdøre og fire vinduer ud mod Sølvgade adskilt af opgangen til beboelseslejlighederne og forbundet med en gennemgående gang.Der er udover ejerlejlighedens areal også et tilknyttet fremlejemål i naboejendommen på ca. 40 m², der indgår som en del af restauranten.

Selve restauranten er opdelt i flere serveringslokaler og med en funktionel og integreret bar – med mulighed for ca. 50 spisende gæster. Der er indrettet i alt 4 toiletter samt et moderne anretterkøkken og grovkøkken.

Ejendommen er opført i 1882 og fremstår i god vedligeholdesmæssig stand. Matrikelnummeret er 0160, Østervold Kvarter, København, Ejerlejlighed 13 og 14.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig med erhvervsejendomme på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.