Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Midtsjælland
Areal: 3.199 m2
Brugerejendom

Solrød Center 107-109 & 115 m.fl., 2680 Solrød

Investering butiks- og kontorejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Fuldt udlejet center med solide lejere

Ejendommen

 

Ejendommen er en portefølje, der er er fordelt på tre separate bygninger med i alt 3.199 m². Porteføljen består af i alt 12 separate  erhvervslejemål (13 lejemål hvis man inkluderer bankhæveautomaten).

Ejendommene er opført i henholdsvis 2005 og 2006.

Den første bygning, Solrød Center 115-130, er opdelt i 7 ejerlejligheder. Ejerlejlighederne har et samlet areal på 1.378 m² og er primært beliggende i stueetagen. Hele ejendommen er fuldt udlejet.

Den anden bygning, Solrød Center 110, er en selvstændig bygning opført i 2006.Bygningen er på ialt 1.018 m² og er udlejet til Fitness World.

Den tredje bygning, Solrød Center 107-109, er opført i 2006. Bygningen er på ialt 803 m² fordelt på kælder, stue og 1. sal. Hele ejendommen er fuldt udlejet.

Der er 921 gratis parkeringspladser i forbindelse med centret, der kan anvendes af kunder såvel som ansatte.

Centret danner ramme om hyggelige og velrenoverede ude- og indearealer, der skaber et liv for byens borgere til hverdag og i weekenden.

Centret er velegnet og populært til ugentlige arrangementer og koncerter der samler byens børn og voksne.

Ejendommens lejebærende areal er fordelt med 80 % på butikker / servicefag og 20 % på kontorer.

Porteføljen er veldrevet og alle lejemål er udlejet. Historisk har tomgangen været lav, da lejemålene og beliggenheden er attraktiv.

Porteføljen er sammensat med i alt 9 erhvervsejerlejligheder i varierende størrelser. Sammensætningen af lejekontrakter og lejemål medfører en yderst differentieret sammensætning og lav risiko.

Lejersammensætningen er optimal for området og komplimenterer hinanden godt uden kanabalisering lejerne i mellem, da man spænder over en bred vifte af brancher indenfor detail, spisesteder, klinik og kontor.

En udførlig lejerliste vil blive fremlagt i forbindelse med due diligence.

Beliggenhed

Ejendommene ligger centralt placeret i Solrød Kommune med kort afstand til både motorvej og offentlig transport. Der er gode parkeringsforhold, da der er 921 parkeringspladser omkring centeret.

Kommunen har et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere, hvor Solrød Center ofte er omdrejningspunktetet.

Det betyder, at området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter i området tiltrækker flere og flere børn og unge.

S-togsline E kører til Køge, og afgår fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne. Ydermere ligger centeret tæt på Stranden, Gymnasiet og Solrød Rådhus med utrolig gode trafikale forhold.

Solrød Kommune er med sine 22.000 indbyggere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdsvis unge – cirka 81 % er i alderen 0- 64 år – og de har den gennemsnitligt højeste indkomst i Region Sjælland.

Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor man fortsat skal kunne tiltrække unge og familier til området. Med knap 30 minutters kørsel ind til København Centrum er placeringen meget attraktiv, hvilket er med til at sikre at kommunen er i vækst årerne fremover.

Solrød Kommune har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere. Området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter tiltrækker flere og flere børn og unge til aktiviteter og leg. Den omkringliggende natur med badestrand og skov tiltrækker børnefamilierne og de velrenoverede cykelstier skaber gode forudsætninger for børnene at færdes på, på vej til og fra skole.

Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor fokus på miljøet samt uddannelsesinstitutioner er i højsædet.  Så med knap en halv times transport ind til Rådhuspladsen i København, er det absolut en kommune, der fortsat vil være eftertragtet.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig med erhvervsejendomme på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.