Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Østsjælland
Areal: 360 m2

Solrød Center 38, 2680 Solrød

Investering Erhvervsejerlejlighed

EJENDOMMEN ER SOLGT Fuldt udlejet til Café, Fysioterapi, Skønshedsklinik og kontor

Beliggenhed

Solrød kommune er med sine 22.000 borgere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdsvis unge – cirka 81 % er i alderen 0- 64 år – og de har de gennemsnitligt højeste indkomster i Region Sjælland. Mange af dem er beskæftiget i hovedstadsområdet, og 78 % af borgerne pendler således ud af kommunen. Det skyldes ikke mindst, at Solrød ligger på S-togsline E til Køge, som af går fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne.

Solrød Kommune har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere. Området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter tiltrækker flere og flere børn og unge til aktiviteter og leg. Den omkringliggende natur med badestrand og skov tiltrækker børnefamilierne og de velrenoverede cykelstier skaber gode forudsætninger for børnene at færdes på vej til og fra skole.
 
Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor fokus på miljøet samt 
uddannelsesinstitutioner er i højsædet.  Så med knap en halv times transport ind til Rådhuspladsen i 
København, er det absolut en kommune, der fortsat vil være eftertragtet.

Ejendommen

Ejendommen er en erhvervsejerlejlighed på i alt 360 m² fordelt på 180 m² i stueetagen og 180 m² på 1. sal. 

Erhvervsejerlejligheden er en del af Solrød Center, der er placeret central i byen. Centeret huser en lang række spændende butikker med alt inden for mode, apotekervare, mad, vin, skøn- og sundhedspleje, elektronik, smykker, café mm.
 
Hele erhvervsejerlejligheden er pt. udlejet til 4 forskellige lejere – en/to lejer(e) i stueetagen og to/tre lejere på 1. sal.
 
Det hyggelige og velrenoverede ude- og inde areal skaber et liv for byens borgere til hverdag, i weekenden og til højtiderne, hvor ugentlige arrangementer og koncerter samler byen til festlige begivenheder for både børn og voksne.
 
Beliggenheden i centeret er optimal lige ved torvet og kun 75 meter fra stationen. Derudover ligger centeret tæt på stranden, Gymnasiet og Solrød Rådhus med rigtig gode trafikale forhold.

 

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.