Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: København By
Areal: 154 m2

St. Kongensgade 96, 1264 København K

Erhvervsejerlejlighed i København

EJENDOMMEN ER SOLGT. Placering er ideel med god synlig hjørnebeliggenhed

Beliggenhed

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i den lange, lige Store Kongensgade, som rækker helt fra det grønne Kastel og ind til Kongens Nytorv. Placeringen styrkes yderligere af, at beliggenheden er på et hjørne ved Fredericiagade.

Som umiddelbar nabo er den ”gamle politistation”, som er ved at blive ombygget til moderne studieboliger og herskabslejligheder.

Området er i de seneste år blevet opgraderet med flotte butikker og gode restauranter.

Store Kongensgade er indfaldsvejen til Kongens Nytorv og befærdes dagligt af flere tusinde – nogle på vej, men andre for at shoppe i de skønne specialforretninger, der ligger hele vejen til Kongens Nytorv.

Området er yderligere blevet lettere tilgængeligt med den ny-åbnede metrostation ”Marmorkirken” blot 100 meter fra erhvervsejerlejligheden. Metrostation Marmorkirken er iøvrigt Cityringens dybeste station.

Ejendommen

Denne perfekt beliggende erhvervsejerlejlighed er fordelt på to etager – butikslokale med køkkenhjørne og toilet i stueetagen og højloftet underetage med showroom og mindre lager/arkiv. De to etager bliver forbundet af den flotte interne trappe midt i butikslokalet.

Stueetagen har et areal på 87 m² og underetagen 67 m² – ialt 154 m².

Hele erhvervsejerlejligheden er istandsat for ganske få år siden af en af områdets eksklusive møbelhandlere, som flyttede fra Esplanaden til dette lejemål.

I følge lokalplan 130 skal erhvervsejerlejligheden anvedes til publikumsorienteret erhverv.

Din ansvarlige mægler

Ulla Nielsen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

Ulla er aldeles erfaren i branchen med sine 20 års arbejde med salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme. Ulla er meget struktureret og så besidder hun et enorm overblik. Ulla besidder stor know-how og hun behøver ikke at se tingene to gange.