Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: København By
Areal: 3.028 m2
Grundareal: 1.454 m2
Brugerejendom

Titangade 15, 2200 København N

Investeringsejendom på Nørrebro

EJENDOMMEN ER SOLGT Investeringsejendom med muligheder og 22 parkeringspladser i gården

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1954 og blev lettere moderniseret i 2000. Kontorlokalerne er i alt på 2.271 m2 og placeret fra stueetagen til 2. etage samt en anvendelig kælder på 757 m2. Ejendommen har et grundareal på 1.454 m2.

Indretningen i ejendommen er i dag en blanding af cellekontorer og storrum. Ejendommens gulve er en blanding af tæpper, linoleum, sten og træ.

Der er elevator fra gården til alle etager. I ejendommens gård er der 22 parkeringspladser.

Ejendommen har tidligere været domicil for virksomheder indenfor elektronik, ingeniører, produktion og handel. Ejendommen er i dag fritaget fra vurdering pga. nuværende anvendelse.

Lokalplan tilladeder følgende: kontor og serviceerhverv, såsom administration, liberale erhverv,  restaurant, hotel, erhvervs- og fritidsundervisning samt håndværk og andre virksomhede med indpass i området. Der kan desuden indrettes kollektive anlæg og institutioner, samt andre sociale, uddannelsesmæssige, kulturelle, sundheds- og miljømæssige servicefunktioner.

Ejendommen har matrikelnr. 5557, UDENBYS KLÆDEBO KVARTER, KØBENHAVN.

Beliggenhed

Ejendommen er placeret i et dynamisk område på Ydre Nørrebro. Området er attraktiv for indbyggere og virksomheder, da det de seneste år har været igennem en stor forvandling.

I 2019 blev den nye Metro Station på Skjold Plads åbnet hvilket har forbedret transportmulighederne betragteligt. Motorvejsnettet ligger også tæt på området hvilket medfører man nemt indenfor få minutter kan komme rundt i hele Storkøbenhavn og videre til hele Sjælland.

Området omkring Titangade, Vermundsgade og Sigurdsgade er meget varieret og består primært af større og mindre boligkarréer og beboelsesejendomme, uddannelsesinstitutioner samt mindre fritstående bygninger, der anvendes til forskellige brancher indenfor kontor og serviceerhverv.

I følge lokalplanen er det målet også fremover at videreudvikle området og facilitetstilbudene for et mangfoldigt byliv, så man også fremover vil være et atraktiv valg for beboere og virksomheder.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig med erhvervsejendomme på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.