Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: København By
Areal: 7.228 m2
Grundareal: 19.711 m2

Tømmerupvej 13, 2770 Kastrup (off-market)

Udvikling Logistik

Logistik og produktionsejendom i Kastrup med udviklingsmuligheder
Dsc09539 Dsc09495 Dsc09516 Dsc09528 Dsc09537

Ejendommen

Ejendommen består af de to adresser Tømmerupvej 13 & 23 i Kastrup. Erhvervsarealet er i alt på 7.228 m2 med et grundareal på 20.458 m2.

Jf. BBR er arealet fordelt på 4.126 m2 lager, 1.066 m2 kontor, 1.117 m2 værksted og 919 m2 detailhandel.

Ejendommens bygninger er opført i gule mursten, betonelementer og glas. Der er bygninger til kontor, udstilling, lager og produktion. Parkerings- og indkørselsforhold er yderst gode fra Tømmerupvej

Ejendommen er udlejet tidsbegrænset og forventes fri for lejere pr. Q4 2024. Den nuværende leje vurderes at være under markedslejen for området og de eksisterende bygninger besidder derved en lejereserve.

Ejendommen er beliggende i et udviklingsområde, hvor der er udviklet forslag til ny kommune- og lokalplan. Erhvervsområdet bliver kaldt for Kirstinehøj III, og planerne omdanner området til byzone samt etablere indkørsel fra Englandsvej. Det giver nye muligheder indenfor logistik og produktion.

Ejendommen er i dag bebygget 35 % og indeholder derved betydelige byggeretter i forhold til de nye planer for området. På nuværende tidspunkt har ejendommen to matrikelnumre (12d og 2f). Det er planlagt at sammatrikulære disse til én samlet.

Området

Ejendommen er beliggende i erhvervsområdet ved Lufthavnens vestside. Placeringen tæt på lufthavnen, Københavns Centrum og motorvejsnettet giver ejendommen en nem og hurtig adgang til hele Storkøbenhavn, Sverige samt det resterende Danmark.

Indenfor 100 meter af ejendommen er der tre busstoppesteder, som er med til at sikre gode transportmuligheder. Ligeledes er Tårnby Station 3,1 kilometer fra ejendommen og kan nås med bus på 10 minutter via linje 34.

Området er regulereret af Kommuneplan 2.L02 samt Lokalplan 62. Derudover er der udarbejdet nyt Lokalplansforslag 152 for området, der bl.a. omdanner området til byzone og giver yderligere muligheder for udvidelse til logistik og/eller produktion.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig med erhvervsejendomme på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.