Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 794 m2
Grundareal: 1.591 m2

Topstykket 27, 3460 Birkerød

Erhvervsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Vel-vedligeholdt ejendom indrettet med værksted, lager og kontorer

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Birkerøds erhvervsområde, der huser mange store og små virksomheder indenfor såvel service- som produktionserhverv.

Birkerød, der hører under Rudersdals Kommune, har 20.823 indbyggere (2020). 

Rudersdal Kommune har en erhvervsindsats i tæt og løbende dialog med virksomhederne. Hvert år væl- ges et strategisk tema for erhvervsudviklingen, som i 2020 var “Grøn omstilling og bæredygtighed” (iht. oplysninger fra kommunens hjemmeside).

Erhvervsområdet, som ejendommen er beliggende i, er reguleret i henhold til lokalplan 84 og for den pågældende ejendom gælder reglerne, som beskrevet for område 1. Det vil blandt andet sige, at der skal anlægges min. 1 p-plads på ejendommen for hver 50 m² erhvervsetageareal (det vil sige 15 p-pladser, på nærværende ejendom), bebyggelsesprocenten må ikke overstige 50 og bebyggelse må maksimalt opføres i 2 etager med en maksimal højde på 8,5 m.

Erhvervsområdet er beliggende mellem Birkerød og Bistrup med gode tilkørselforhold og ikke langt fra Hillerødmotorvejen.

Der er kort afstand til busforbindelser, som kører mellem erhvervsområdet og Birkerød station. 

For billister er der gode tilkørselsmuligheder fra Hillerødmotorvejen og parkeringsmuligheder på ejendommen.

Ejendommen

Ejendommen, der er opført i 1965/1969 i gule mursten, fremstår med filsede facader, nyere termovinduer, og døre og porte ligeledes af nyere dato.

Taget er et fibercement tag.

Ejendommen er opført i 1 etage med 33 m² kælder. Ejendommen er opdelt i cellekontorer og større møderum, en produktionshal, lagerfaciliteter samt toilet, omklædningsfaciliteter og spiserum med køkken.

Alt i alt en rigtig pæn og velholdt ejendom.

Ejendommen opvarmes med naturgas og der er indlagt 125 ampere.

Anvendelsen er kontor- og værkstedsjendom.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.