Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Bornholm
Areal: 928 m2
Grundareal: 3.315 m2
Brugerejendom

Zahrtmannsvej 78, 3700 Rønne

Investeringsejendom

Boxejendom på ialt 928 m² udlejet til thansen.dk

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Rønnes attraktive indkøbskvarter, hvor alle større forhandlere holder til.

Det købedygtige område skaber en række fordele for de mange butikker, der med en solid og veldisponeret infrastruktur sikrer sig et glimrende fundament for at drive forretning.

Ejendommen og kvarteret ligger fornuftigt placeret ud til hovedvejen, der sikrer en fornem eksponering over for de handlende samt de mange turister, der årligt besøger øen. Og selvom området er beliggende omkranset af beboelseskvarterer, er adgangen til området via ringvejen let.

I kvarteret tilbydes produkter fra alt fra bilforhandlere, møbler, trælast og værktøj til dyreartikler, værksteder og fødevarer.

Det kan yderligere nævnes, at området ligger blot 1,5 km fra havnen, der skaber nemme betingelser for levering og afhentning af varer, der transporteres via færgen fra Køge på Sjælland.

Ejendommen

Ejendommen er en box-ejendom på i alt 928 m².

Naboerne i området tæller bl.a. VW og Punkt 1, der sammen med en række andre udgør et attraktivt naboskab.

Den er beliggende på en grund der tæller i alt 3.315 m² og arealet rundt om ejendommen skaber gode parkeringsforhold for medarbejdere og kunder.

Ejendommen er opført i 1977 med plader af fibercement og tag belagt med tagpap. Bygningen er indrettet med stort, funktionelt butikslokale, lager, værksted samt fordelagtige personalefaciliteter.

Ejendommen er lejet ud til THansen siden juni 2015. Lejemålet er uopsigeligt indtil maj 2020, hvor det kan opsiges med 6 måneders varsel. THansen er en velfungerende butikskæde, der bl.a. sælger autoudstyr og reservedele, cykler, scootere fyrværkeri, samt forskellige gadgets til brug i hverdagen.

Det er alt i alt en investering, hvor beliggenhed, lejer og ejendom til sammen udgør en række fordelagtige muligheder for investoren.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus sikrer vores kunder et dagligt fokus, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige team, via sin dynamiske tilgang til udlejning og investeringsejendomme. Hans spidskompetencer er beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring.